Zaterdag werd in Beringen de gloednieuwe Ketnet-reeks Kids on the block voorgesteld. Deze humoristische fictiereeks gaat van start op woensdag 22 maart en bulkt van het jong talent. Kids on the block werd geregisseerd door Sarah Kasmi, bekend van De Studio's. Zij zoekt in haar werk steeds positieve, verbindende verhalen op met jongeren. Op die manier brengt ze verhalen van herkenbaar jeugdig plezier, kleine drama’s en eerste liefde.

Sarah Kasmi: "Elke kind heeft het talent om een 'Kid on the block' te worden. We zijn blij dat we deze kids hun innerlijke superheld hebben helpen ontdekken om zo hun ware potentieel te bereiken."

Ikram, de zelfverklaarde leidster. Rayan, de grappige charmeur. Yasmine, de rustige fotografe. Mourad, de sportieve kippenvriend. En Younes de ietwat houterige slimmerik. Samen vormen ze de Kids on the block: een vrolijke vriendenbende die alles onder controle heeft op hun gezellige pleintje in hun wijk. Totdat er een nieuw gezin in de buurt komt wonen…

Een humoristische en kleurrijke reeks over de avonturen van deze vrienden die er altijd alles aan doen om hun groepje te beschermen. ​

Met Kids on the block biedt Ketnet opnieuw de kans aan heel wat jong talent om hun eerste stappen in de acteerwereld te zetten.

  • Ikram – Yasmine Akhlou
  • Rayan – Samba Thiam
  • Younes – Zakaria Tourirou
  • Mourad – Dien Doudah
  • Yasmine – Ysabel Pang

Jasper (Amedee Eeman), Samir (Tadao Opoku Aborah), Tank (Soufyane Arbai), Leyla (Lee Arrendell), Naima (Chadene Chebbi), Soufiane (Mohamed El Ahmadi), Sabr (Chahid Doudah), Kim (Amber Naert), Angelina (Shakira Azila), Bo (Senna Van Pollaert) en Anas (Mohamed Midah)

Kids on the block is een coproductie van Ketnet en A Team productions (Image, Torpedo, Patser). De reeks is te zien vanaf woensdag 22 maart op Ketnet.be, VRT MAX, in de Ketnet-app en omstreeks 18.40 uur op Ketnet. De reeks is ook beschikbaar met audiodesriptie via VRT MAX, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: