Op dinsdag 31 december sluit Iedereen beroemd het jaar in schoonheid af met de beste reportages van 2013. En nog voor het jaar uit is, pakt het dagelijkse programma uit met de nieuwe reportagereeks Op weg naar Pelé. Daarin trekt Iedereen beroemd door Brazilië op zoek naar de grootste voetballer aller tijden.

Iedereen beroemd: de top 10 van 2013

Iedereen beroemd wil 2013 in schoonheid afsluiten met het beste van het afgelopen jaar. De tien beste reportages van 2013 werden geselecteerd door de redactie, en de kijker kan tot 29 december zijn top drie kiezen via www.een.be. Het resultaat van de top tien is op 31 december te zien in een bijzondere aflevering van Iedereen beroemd.

Nieuw in iedereen bereoemd: op weg naar Pele

In de nieuwe reportagereeks Op weg naar Pelé trekt Iedereen beroemd vanaf 30 december door Brazilië, met als doel de grootste voetballer aller tijden te ontmoeten. De reportagereeks vertelt het verhaal van die zoektocht, maar legt tegelijk de ziel bloot van een land dat als geen ander fascineert. Op weg naar Pelé begint in Pelés geboorteplaats Três Corações, trekt dan verder langs de Estrada Real – een eeuwenoude route langs de koloniale steden van de mijnregio Minas Gerais – en eindigt in Salvador de Bahia, waar Pelé gastheer is bij de loting van het WK voetbal 2014.

Onderweg zoekt Iedereen beroemd gewone en ongewone Brazilianen en registreert het hun meest verrassende, ontroerende en beklijvende verhalen van vroeger en nu. Op weg naar Pelé dringt stapsgewijs door tot diep in het hart van het Braziliaanse binnenland en ontdekt de ziel van zijn kleurrijke bevolking.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 u. en een compilatie op zaterdag om 19.35 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over