Op vrijdag 24 mei komt de reggaeton sensatie naar de ING Arena in Brussel in het kader van zijn langeverwachte "Que Bueno Volver a Verte" International Tour. Fans die zijn passage in België niet willen missen, kunnen nu nog tickets én exclusieve VIP-pakketten bemachtigen via www.gracialive.be

Eergisterenavond maakte de internationale superster en multi-Latin GRAMMY Award-winnaar J Balvin zijn langverwachte terugkeer naar het hoofdpodium van het Coachella Valley Music and Arts Festival, waar hij de woestijn in vuur en vlam met zette een ongeziene multi-media ervaring. Met een optreden dat alle verwachtingen overtrof, maakte J Balvin een spectaculaire intrede aan boord van een UFO, waarbij hij het publiek betoverde met zijn legendarische energie en iconische podiumprésence. Gedurende zijn hele set van één uur lang, creëerde hij een niet te missen intergalactisch spektakel onder de sterrenhemel van de woestijn.

Beginnend met zijn iconische hit "Mi Gente," nam hij fans mee op een galactische reis door zijn topalbums en hits, waaronder zijn nieuwste sensatie "Triple S," waarbij hij werd vergezeld door Jowel & Randy en De La Ghetto, naast geliefde fan-favorieten "In Da Ghetto," "Dientes," en "I Like It." Vervolgens verraste J Balvin het publiek door Will Smith, de met meerdere Grammy’s bekroonde rapper en Academy Award, Golden Globe en SAG bekroonde acteur, op het podium te halen voor een waanzinnige uitvoering van de iconische, met een Grammy-bekroonde hit "Men in Black", waarbij de twee supersterren samenkwamen als echte verdedigers van het sterrenstelsel.

Het podium kwam tot leven met een ongeziene productie, met onder andere een gigantische robotachtige alien genaamd Enzo (een eerbetoon aan J Balvin's overleden dierbare hond) en een torenhoog opblaasbaar alienhoofd, waardoor het publiek werd ondergedompeld in de buitenaardse sfeer. In een spectaculaire outfit speciaal ontworpen voor deze performance leidde J Balvin, die tevens zijn onuitgebrachte Air Jordan 3 Rios droeg, een groep buitenaardse dansers door elektriserende lasers en mist en nam hij het publiek mee naar een buitenaardse wereld.

Volgende week zondag, 21 april, staat J Balvin’s opnieuw op de mainstage van Coachella voor een tweede betoverend optreden, wat tevens zijn laatste show is in de VS voordat hij begint aan zijn langverwachte "Que Bueno Volver a Verte" International Tour. Tijdens deze tour, die begint op vrijdag 26 april in Frankfurt, zal hij naar 's werelds meest iconische arena's in 20 Europese steden komen, waaronder ook een stop in Brussel op vrijdag 24 mei. Zijn optreden op Coachella maakt alvast één ding duidelijk: J Balvin is helemaal klaar om die dag de ING Arena in Brussel in vuur en vlam te zetten!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over