VJ Rik en VJ Niko hebben op dit moment één groot doel in hun leven: alle JIM-kijkers bewijzen dat ze geen jonge kadees meer zijn, maar echte mannen die de meest gevaarlijke of uitdagende opdrachten weglachen al was het kinderspel! Zij zijn "The Remancipators"!

De twee hero's in spe (or not?) trachten elke week het evenbeeld van een legendarisch heroïsch figuur te evenaren. Op ludieke wijze zullen ze zo goed en zo kwaad als mogelijk enkele wapenfeiten van dit personage proberen na te bootsen. Of hij nu de eerste man was die de Mount Everest beklom of een iets modernere held is
zoals James Bond, onze twee VJ's laten zich niet kennen. Moedig en onverslaanbaar, onverschrokken en onstuitbaar. Zijn ze man genoeg om geschiedenis te schrijven?

VJ Rik was eerder al te zien in andere de JIM-programma's Gamepower, Rock That Job en EA Bandslam. Dit keer gaat het er echter iets straffer aan toe.

VJ Rik
Ook VJ Niko kennen we al van Gamepower. Maar daarnaast is hij is presentator van het extreme sports programma Shockproof, dus van kicks is hij niet vies.

VJ Niko
Storten de jongens zich met opgeheven hoofd en borstkas vooruit telkens in een nieuw risicovol avontuur of trekken ze zich terug met de staart tussen de benen? Je ziet het allemaal in The Remancipators, bij JIM.

#The Remancipators
Start woensdag 26 maart
Woensdag 20.30
Zaterdag 16.30, 19.30 en 23.00
Zondag 18.30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: