Naar aanleiding van het unieke concert van de Italiaanse componist Ennio Morricone in Gent eind juni, zendt Kinepolis speciaal voor de gelegenheid de ultieme filmklassieker ‘The Good, The Bad & The Ugly’ op 23, 25 en 26 juni op groot scherm uit. ‘The Good, The Bad & The Ugly’ is een van de populairste Westerns ooit waarbij de muziek van Ennio Morricone wereldberoemd geworden is door het bekende fluitdeuntje dat in de film voorkomt.

“Na het geweldige succes van ‘Top Gun’, waarbij de film dit jaar haar dertigste verjaardag vierde, brengt Kinepolis met ‘The Good, The Bad & The Ugly’ opnieuw een klassieker naar het zilveren doek,” vertelt Tom Dhaenens, Product Manager bij Kinepolis, “De film wordt vijftig en het toeval wil dat de filmcomponist Ennio Morricone, samen met een 200-koppig symfonisch orkest, zaterdag 25 juni op het Sint-Pietersplein in Gent optreedt. Geen beter moment om een ode te brengen aan deze 87-jarige maestro. We merken eveneens dat er veel vraag is naar filmklassiekers. De oudere filmliefhebbers herbeleven graag nostalgie, terwijl de jonge generatie nieuwe pareltjes wil ontdekken.”

Opmerkelijk: ‘The Good, The Bad & The Ugly’ zal in 4K (Ultra HD) uitgezonden worden. De film, met o.a. Clint Eastwood, dateert van 1966 en vertelt het verhaal van drie vrijbuiters die tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865) jacht maken op een goudschat. Hoewel ze elkaar haten, worden ze door een samenloop van omstandigheden gedwongen tot samenwerking.

‘The Good, The Bad & The Ugly’ is op 23, 25 en 26 juni 2016 om 19u45 te zien op groot scherm in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent en Kortrijk. Een ticket kost €10,50 per persoon en is verkrijgbaar via de Kinepolis website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: