May The Fourth Be With You! Hop op zaterdag 4 mei in de Millennium Falcon en ga mee op reis door het STAR WARS-universum tijdens de eerste, meer dan 24 uur durende, intergalactische filmmarathon. Of je nu fan bent van de Jedi of je je hebt laten bekeren tot de Dark Side, Kinepolis Antwerpen en Brussel* openen hun deuren voor alle liefhebbers van de saga. Do or do not. There is no try.

Met legendarische personages, adembenemende ruimtegevechten en emotionele momenten, dompelen we je onder in een sterrenstelsel ver, ver weg. Herbeleef de iconische gevechten en avonturen van je favoriete (anti-)helden op groot scherm en maak van deze STAR WARS-feestdag eentje om niet snel te vergeten!

Doe mee aan onze marathon en ervaar zelf de kracht van de Jedi. Verzamel je vrienden, pak je lightsaber en maak je klaar voor een reis door de sterren. Koop hier je tickets voor de Full Marathon Experience, inclusief ontbijt, lunch, avondeten, snacks, drinks en unieke goodies. May the Force be with you!

* De films in Antwerpen zijn niet ondertiteld. In Brussel speelt de originele versie met FR-ondertitels.

Programma

4/05 - 10u00
10u30

5/05 - 11u20

Aanvang marathon
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999), Pauze
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002), Pauze
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005), Pauze

Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977), Pauze

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980), Pauze

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983), Pauze

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015), Pauze

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017), Pauze

Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019), Pauze

Einde evenement

Tickets voor de STAR WARS-marathon zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Kinepolis. De marathon vindt plaats in Kinepolis Brussel en Antwerpen, zodat kijkers de kans krijgen om de iconische momenten en epische gevechten op het grote scherm te herbeleven.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: