Afgelopen weekend werden de Kinepolis-bioscopen overspoeld door The Lord of the Rings-fans om de epische trip naar Mordor (en terug) als filmmarathon te herbeleven op groot scherm. Door het grote succes, en op vraag van de bezoekers, neemt Kinepolis jullie op 3 februari graag opnieuw mee naar Middle-Earth voor de 12 uur durende marathon to rule them all.

Kan je maar niet genoeg krijgen van de ‘The Lord of the Rings’ madness, maar kon je dit weekend niet aanwezig zijn op de grote ‘The Lord of the Rings’-marathon? Niet getreurd, want Kinepolis organiseert op 3 februari 2024 een extra filmmarathon speciaal op aanvraag van het grote publiek. Een eerdere enquête uitgevoerd door de bioscoopgroep toonde aan dat zelfs twintig jaar na de laatste filmrelease mensen nog steeds enthousiast zijn om Frodo Baggins, Gandalf en Gollum in actie te zien op het witte doek. Kinepolis organiseerde daarom op zaterdag 2 december een 12 uur durende 'The Lord of the Rings'-filmmarathon, die in een mum van tijd was uitverkocht.Om deze filmmarathon extra uniek te maken, zal Kinepolis de extended versies van ‘The Fellowship of The Ring’, ‘The Two Towers’ en ‘The Return of The King’ projecteren. Speciaal voor de grootste fans worden dus extra lange versies vertoond om in totaal 12 uur lang te kunnen genieten van hun favoriete trilogie. En als dat niet genoeg is om je te overtuigen, zal elke marathonkijker naar huis gaan met een goodiebag vol souvenirs!

Programma*

9u30
10u00
14u30
19u30

00u00

Aanvang
'The Lord of the Rings: The Fellowship of The Ring', Pauze
'The Lord of the Rings: The Two Towers', Pauze
'The Lord of the Rings: The Return of The King'

Einde evenement

*De uren kunnen afwijken per gekozen voorstelling

Tickets voor de 'The Lord of the Rings' filmmarathon zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Kinepolis. De marathon vindt plaats in alle Kinepolis-bioscopen, zodat kijkers over het hele land de kans krijgen om de iconische momenten en epische gevechten op het grote scherm te herbeleven.

Tarief (incl. snacks, drinks en goodiebags)

Normaal 2D

Kinepolis Student Card

Kinepolis Movie Club

€ 39,95

€ 35,45

€ 36,60

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over