Voor zij die spijt hebben dat het festivalseizoen alweer is afgelopen, heeft Kinepolis goed nieuws: in de maand oktober schotelt de bioscoopketen immers de meest legendarische rockconcerten op een zilveren schaaltje voor. Beleef dit najaar dus concerten van de beste rockgroepen op groot scherm, met een meer dan uitstekende geluidsinstallatie en in heerlijk comfortabele zetels. Om de vijf meest uitzonderlijke concerten in de allerbeste kwaliteit te beleven vanaf de eerste rij, hoef je dus niet langer uren in de rij te staan. Kinepolis zendt de optredens loepzuiver in beeld en geluid uit: 3D, live of in reprise, je mist geen enkel detail van jouw favoriete artiest.

24 september geeft niemand minder dan Def Leppard het startschot bij Kinepolis. De muzikale toon wordt hierdoor meteen gezet en dat klinkt als muziek in de oren. Def Leppard is een Britse rockband uit Sheffield, Engeland, opgericht in 1977 en is tot op heden nog steeds actief. De band wordt beschouwd als een schoolvoorbeeld van het rockgeluid van de jaren '80. Eveneens is Def Leppard een van de vijf rockbands die met twee originele albums meer dan 10 miljoen exemplaren van elk hebben verkocht in de Verenigde Staten. De andere bands zijn The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd en Van Halen.

Beroemd om hun extravagante arenaoptredens, werd in maart 2013 hun ‘Viva! Hysteria’ concert opgenomen in The Joint, een intieme zaal van het Hard Rock Hotel in Las Vegas, bedoeld om uiteindelijk in verschillende bioscoopzalen over de hele wereld getoond te worden. Met een waanzinnige playlist, die vooral nummers bevat van hun best verkochte album ‘Hysteria’, werd dit live concert, verspreid over twee nachten en met duizenden uitbundige fans, in HD gefilmd. Met in totaal meer dan 100 miljoen platen wereldwijd verkocht, blijft Def Leppard een van de populairste rockentertainers ter wereld.

“Iedereen vraagt ons altijd wat de beste show is die we ooit gedaan hebben. Wij blikken dan altijd terug op de optredens die het meest voor de verbeelding spreken, zoals Mexico of Montreal. Maar ik kan eerlijk zeggen dat we die ene maand in Vegas echt het beste, al dan niet het allerbeste, optreden ooit hebben gegeven. Meestal gebeurt er altijd iets waarvan we achteraf hoopten dat het werd opgenomen ... Maar nu hebben we dat daadwerkelijk gedaan! Als je "Viva! Hysteria" gemist hebt, zie je ons nu in de bioscoop,” aldus Phil Collen (Guitarist).

Beleef dit concert zoals nergens anders op 24/9 om 19u45 op groot scherm bij Kinepolis. Tickets: €12,00 - €10,00 ( Kinepolis Student Card)

Ontdek hier de concerten die Kinepolis vertoond in het najaar 2013:

  • 24/9 : Def Leppard
  • 1/10 : Wings
  • 8/10 : Avant-première "Metallica Through The Never"
  • 15/10 : Morrissey
  • 22/10 : Aerosmith

Voor meer info over de concerten op groot scherm bij Kinepolis, surf naar www.kinepolis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: