Volgende maand brengt KotéKoer vzw, na twee uitgestelde edities, de musical 'Big Fish' in de Brugse Magdalenazaal. Van 3 tem 11 september 2022 brengt een cast van 25 enthousiaste en getalenteerde acteurs, aangevuld met een 14-koppig live orkest, de prachtige en fantasievolle wereld van Edward Bloom tot leven.

"Edward leidt een buitengewoon leven, vol avonturen met reuzen, zeemeerminnen en heksen. Althans, dat is wat hij aan zijn zoon vertelt. Maar wanneer Will zelf een kind krijgt en zijn vaders gezondheid achteruit gaat, moet Will de waarheid zoeken tussen alle sprookjesverhalen door. Wie is Edward Bloom eigenlijk en wat probeert hij duidelijk te maken met al zijn verhalen?"

‘Big Fish’ is een hartverwarmende show over fantasie, werkelijkheid, dromen, opvoeden en elkaar blijven inspireren. De show is gebaseerd op het boek van Daniel Wallace en de film van Tim Burton. De muziek is van Andrew Lippa met teksten van John August.

Sinds de start van de ticketverkoop zijn al meer dan 1000 tickets de deur uit. Tickets zijn te koop via www.ticketwinkel.be !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: