Reeds twee weken staan schlagerkoningin Laura Lynn en Frans Bauer op nummer één in de Ultratop 50 en dat met het duet ‘Kom dans met mij’. Ondanks de warme adem van Rihanna en Jeroen van der Boom blijft het duo op één staan en het ziet er niet naar uit dat ze die koppositie snel zullen loslaten. Het duet ‘Kom dans met mij’ gaat als zoete broodjes over de toonbank. Koen Goossens, marketing manager bij Universal Music is bijzonder opgetogen: “Het gaat heel goed met ‘Kom dans met mij’. Laura Lynn & Frans Bauer staan niet alleen op nummer één in de Ultratop 50, de single is ook op weg naar goud en heeft al bijna de kaap van de 10.000 stuks overtroffen.”.

De samenwerking tussen Laura Lynn en Universal Music (ARS Entertainment) loopt uitstekend. Beide partijen zijn erg gelukkig met elkaar en hebben zopas, met het oog op de toekomst, een nieuwe overeenkomst getekend. Patrick Busschots, gedelegeerd bestuurder van Universal Music: “We zijn heel blij en gelukkig met Laura Lynn als artieste. Tot nu toe hebben we al drie albums met haar op de markt gebracht. Er was nog een overeenkomst met Laura Lynn en haar entourage om nog twee albums op de markt te brengen de volgende jaren. In overleg hebben we besloten om die samenwerking open te breken. We hebben alvast de intentie om met Laura Lynn de volgende jaren geen drie maar vijf nieuwe albums uit te brengen, verspreid over een aantal jaren”.

Aanstaande vrijdag verschijnt ‘Goud Limited’, speciaal voor de fans en voor de eindejaarsdagen. Op ‘Goud Limited’ krijg je niet alleen de 12 bekende nummers van de cd ‘Goud’ zoals ‘Hasta la vista manaña’, ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Maar in Amerika’. De cd werd ook aangevuld met nieuw materiaal. Er staan zeven nieuwe liedjes op het album, inclusief het duet ‘Kom dans met mij’ dat Laura met Frans Bauer zingt. Om het helemaal bijzonder te maken bevat ‘Goud Limited’ ook nog een dvd. Het schijfje bevat de hoogtepunten van Laura Lynn haar prachtige Betoverd tour. De voorbije maanden heeft Laura Lynn diverse concerten gegeven in Vlaanderen waarbij ze het publiek is gaan betoveren. ‘Goud Limited’, van een fijn eindejaarsgeschenk gesproken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: