De langverwachte documentaire over het leven van Grammy- en Emmy Award-winnende zangeres, Lizzo komt er deze herfst aan en dat is volgens ons "about damn time". Het is nog even uitkijken naar haar eerste Belgische show in het sportpaleis op 24 februari 2023 voor haar 'special'-tournee, maar fans kunnen zich nu al warm maken voor de nieuwe unieke documentairefilm waarin ze haar levensverhaal deelt, én uiteraard haar album 'Special' dat begin dit jaar uitkwam.

"Van 'Cuz I Love You' tot mijn dramatische wereldtourneee, het verliezen en vinden van de liefde en het maken van mijn nieuwe album ‘Special’, jullie krijgen allemaal te zien hoeveel tijd, geduld, bloed, zweet en tranen er in dit proces zaten. Ik hoop zo om andere jonge creatievelingen te inspireren om ondanks alles toch door te zetten.” zei de 'Juice' zangeres in een statement over de film. ​

"Toen ik opgroeide, had ik nooit gedroomd dat ik alle dingen zou meemaken die ik in mijn leven heb bereikt, en ik ben nog maar net begonnen", voegde Lizzo er nog aan toe. "Ik ben zo opgewonden dat ik mijn reis kan delen en herbeleven met mijn fans".

De documentaire zal het inspirerende verhaal van Lizzo’s carrière en haar weg naar het sterrendom vertellen, van het begin tot nu. Met daarbij een intieme blik op de momenten die haar groot en hard verdiend succes vorm gaven.

'Love, Lizzo' is vanaf vandaag exclusief te bekijken op Streamz.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over