Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Max Payne 3 kondigen we met veel plezier Max Payne 3 - The Official Soundtrack (Anniversary Edition) aan, een nieuwe versie van de iconische soundtrack die later dit jaar uitkomt op digitale streamingplatforms en limited-edition vinyl.

Max Payne 3 - The Official Soundtrack (Anniversary Edition) bevat muziek van de uit Los Angeles band HEALTH en nog niet eerder uitgebrachte tracks uit de game.

HEALTH's soundtrack voor Max Payne 3 bracht een duistere en industriële soundscape die de wazige en gerafelde mentale toestand van Max en de zware sfeer van de Max Payne-serie weerspiegelt. Bovendien duwde de track hun kenmerkende melancholische noise-rockgeluid in nieuwe richtingen, waarbij het nummer "TEARS" vast onderdeel werd in de meeslepende liveshows van de band.

Dit derde deel van de Max Payne-serie is oorspronkelijk uitgebracht voor de PS3, Xbox 360 en PC in 2012 - en nu beschikbaar via de Rockstar Games Launcher en via achterwaartse compatibiliteit op de Xbox Series X|S and Xbox One. De game biedt een naadloze, zeer gedetailleerde, filmische ervaring die geavanceerde vuurgevechten combineert met een donker en verwrongen verhaal dat Max van de straten van New York naar de favelas van São Paulo brengt.

De game werd geprezen om zijn bloedstollende actiescènes en het innovatieve gebruik van Bullet Time® (waarmee de serie pionierde), maar ook de unieke soundtrack werd alom geprezen: Vice, Pitchfork, Kotaku, Game Informer en anderen waren vol lof over de kenmerkende aanpak en sound.

Blijf de Rockstar Newswire in de gaten houden voor meer details over Max Payne 3 - The Official Soundtrack (Anniversary Edition).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over