Hotel Regina, de veelbesproken laatavond-voetbaltalkshow die elke dag tijdens het EK uitgezonden wordt, weet steeds meer VT4-kijkers te boeien. Het programma veroverde dinsdagavond het marktleiderschap op de laatavond binnen de VT4-doelgroep (m/v 15-44). Eén op vier, of liefst 25 procent van de doelgroep, stemde af op VT4 tot Luc De Vos uitgezongen was. Dinsdag overschreed Hotel Regina ook de kaap van de 200.000 kijkers: gemiddeld volgden 217.109 VT4-kijkers Carl Huybrechts en zijn gasten, met een piek van 278.257 kijkers. Donderdagavond kaarten Gui Polspoel, Bob Peeters, Aad de Mos, Véronique De Kock en Gunther Schepens na over de gebeurtenissen van deze speeldag in Hotel Regina.

Ook de tweede speeldag kan de uitslag van groep B al meteen in een beslissende plooi leggen. De Mannschaft neemt het op tegen Kroatië. Beide landen zijn de winnaars van de eerste speeldag. Normaalgezien groeit Duitsland in een tornooi, maar nu stond dit elftal er al vanaf de eerste dag. Duitsland ging namelijk vlotjes voorbij buurland Polen in een historisch geladen match. Kroatië pakte ook de drie punten dankzij een vroege strafschopgoal. Winst betekent voor beide ploegen een ticket voor de kwartfinale.

Later op de avond spelen de verliezende ploegen van de eerste speeldag voor behoud in het tornooi. Uitschakeling zou voor Oostenrijk een grote opdoffer zijn. Het gemotiveerde thuisland kan hopelijk zijn gebrek aan kwaliteit compenseren met inzet. Ook voor het Polen van Leo Beenhakker, dat aan het tornooi startte met grote verwachtingen, is de druk groot.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: