VRT

Vanaf 12 november heeft Donna er een showbizzreporter bij. En wat voor één! Haar looks, haar brains, haar verleidelijke blikken: Miss Belgian Beauty Nele Somers zal alles in de strijd gooien om de leukste, spannendste en geheimste showbizzverhalen te pakken te krijgen. Ze brengt daarover verslag uit bij Dave Peters, in diens splinternieuwe vooravondprogramma A.D.H.Dave, tussen 16u en 19u., vanaf volgende maandag.

Eind oktober werd Nele Somers verkozen tot Miss Belgian Beauty. En nu kiest de 23-jarige juriste uit Brasschaat zelf voor Donna. Ze gaat voor het nieuwe vooravondprogramma A.D.H.Dave op zoek naar showbizznieuws.

Dave Peters kan niet wachten op al die sterrenverhalen en eigenlijk vooral niet … op Nele Somers zelf!

A.D.H.Dave is het nieuwe vooravondprogramma van Donna. Vanaf maandag 12 november haalt A.D.H.Dave de luisteraars weg van het werk en zet ze op weg naar een leuke en boeiende avond. Een dagelijkse energiestoot die zorgt voor een perfecte overgang naar de vrije tijd. A.D.H.Dave brengt drie uur lang hyperkinetische karakterradio in de avondspits, met een pak nieuws en weetjes uit de wereld van de showbizz, muziek en celebrities.

A.D.H.Dave, elke weekdag tussen 16 en 19 uur op Donna

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: