Zaterdagavond om 20 uur openden de deuren van Het Sportpaleis voor de 13e editie van Studio 54. Alle tickets voor deze legendarische discoparty waren uitverkocht en er werd gedanst tot 6 uur in de ochtend. Heel wat bekende Vlamingen zoals Jani, Lesley Anne Poppe, Matteo Simone, Nathalie Meskens, Joke van de Velde, Gene Bervoets, Tine Embrechts, Laura Tesoro, Kate Ryan, Laurens Nuyens, Anne De Baetzelier, etcetera vonden de weg naar Studio 54. Dj Ward zorgde voor een fijne selectie disconummers tussen de verschillende optredens door. Dimitri Vantomme en Jan Bosman zorgde voor de presentatie.

Cookies & Cream trokken de avond op gang en brachten live, samen met zangeres Sofie, disco covers van vroeger en nu. Treasure, Rock With You, I’m Every Women, … het publiek zong de nummers luidkeels mee. Niet veel later was het de beurt aan Raf Van Brussel en de Hans Franken band. Hoogtepunten van de avond waren ongetwijfeld de disco diva’s Sister Sledge en Natalia, ster van eigen bodem. Natalia was in topvorm en startte haar optreden met Why Tell My Why van Anita Meyer, de zangeres die tijdens de 10e verjaardag van Studio 54 zelf nog in het Sportpaleis haar nummer live bracht.

Opnieuw was deze Sportpaleis editie een succes en bracht de organisatie een ode aan disco en aan de legendarische New Yorkse nachtclub waar eind jaren ’70 de grootsten der aarden de bloemetjes buiten zetten. De Sister Sledge zussen brachten gisteren hun monsterhits zoals ‘Lost In Music’, ‘We Are Family’ en ‘He’s The Greatest Dancer’ naar Antwerpen en zo ging het feest ging maar liefst door tot 6u00 ’s morgens.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: