De Nederlanders dragen de levenslustige Drentenaar reeds een tijdje op handen en nu gaat ook Vlaanderen plat voor de charmes van Jannes.

Met het album, “Als het zonnetje schijnt”, debuteert Jannes zaterdag als 2e hoogste nieuwkomer op 34 in de Ultratop album charts. En dit is nog maar het begin… De prognoses van de handel voorspellen dat hij volgende week de top 10 komt binnengewalst.

In Nederland verkocht Jannes tot nog toe ruim 150.000 CD’s!

Jannes was vorig weekend nog één van de hoofdacts van het VTM Schlagerfestival en liet er een opgemerkte show op na. Met zijn onuitputtelijke enthousiasme en permanent met de duimen in de lucht had hij er geen enkel probleem mee de massa onmiddellijk naar zijn hand te zetten. Ook de Vlaamse pers is nu reeds dol op hem: sommigen zien in hem zelfs de ideale partner voor Laura Lynn!

“Als het zonnetje schijnt” is een niet te missen cd voor IEDERE liefhebber van het Nederlandstalige lied! Het album bevat 15 pure schlager / levensliedjes geproduced door de keizer van het Nederlandstalige lied: Emiel Hartkamp (producer van O.a. Frans Bauer, Laura Lynn, etc;). Volgens kenners is het immense succes van het album eenvoudig te verklaren:

Het is namelijk gevarieerd genoeg om een zeer breed publiek aan te spreken. Zo staan er een aantal stevige meezingers op die vooral de jeugd zullen aanspreken, maar ook volkse, weemoedige liedjes die de wat oudere fans zullen bekoren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: