Eerdere concerten in sneltempo uitverkocht!

Deze morgen kondigde Niels Destadsbader twee exclusieve concerten aan, op zaterdag 14 en zondag 15 november in de Gentse Ghelamco Arena. De ideale locatie gezien de huidige omstandigheden: buiten en toch overdekt, met meer dan voldoende ruimte om afstand te kunnen bewaren. De veiligheid van het publiek blijft immers de allergrootste prioriteit.

Tickets voor beide concerten waren meteen beschikbaar en waren in amper één uur tijd allemaal uitverkocht! Om tegemoet te komen aan de zeer grote vraag naar tickets, kondigde Niels meteen nog twee extra concerten aan. Ook op zaterdag 21 en zondag 22 november speelt hij 'het dak eraf' in de Ghelamco Arena. Ook voor deze shows zijn er inmiddels geen kaartjes meer beschikbaar en dus voegt Niels nog eens twee nieuwe (avond)shows aan de reeks toe. Tickets voor de extra concerten op zondagavond 15 november en zondagavond 22 november zijn nu beschikbaar. Zeer snel zijn is de boodschap!

Bij aankoop van een ticket kunnen fans een vrije gift doen van 1 euro voor LIVE2020. #UnitedForLiveMusic

"Eindelijk! Eindelijk kunnen en mogen we weer het podium op! Mijn crew, onze muzikanten en bovenal het publiek. Stuk voor stuk heb ik hen heel erg gemist en samen met hen wil ik er een prachtige avond van maken. Ik voel aan alles dat mensen zelf óók terug naar buiten willen en we allemaal wel een streepje muziek kunnen gebruiken. Dus vroegen we ons af hoe we zoveel mogelijk mensen gelukkig konden maken zonder de maatregelen te schaden. In de Ghelamco Arena vieren we in openlucht en kunnen we dus letterlijk en figuurlijk helemaal uit ons dak gaan.”, aldus Niels Destadsbader.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Niels Destadsbader
Datum: 
15 & 22 november 2020
Locatie: 
Ghelamco Arena, Gent

Reservatie:

Meer over