De Belgische popartiest Niels Destadsbader praalt momenteel in het VTM programma ‘Liefde voor Muziek’ zal zijn beste muzikale kant laten zien op zondag 26 augustus aan het hoofdpodium van Maanrock. Op de derde en laatste festivaldag presenteert de organisatie een op en top familieprogramma en ook dit jaar is het niet anders. Naast Niels Destadsbader staan ook acts als De Kreuners, Laura Tesoro, Discobaar A Moeder, Rob De Nijs, Kaatje en Abba Gold op het podium.

De organisatie van Maanrock is erg tevreden met de komst van Niels Destadsbader op Maanrock.“Met deze extra grote naam belooft het een topzondag te worden op Maanrock. Zondag is traditioneel een sterke Maanrock-dag, met deze affiche gaat dat ook zeker dit jaar zo zijn”, aldus Kristof Calvo, voorzitter mmMechelen Feest.

Begin 2009 schopt hij het tot de finale van het Vlaamse succesprogramma ‘Steracteur Sterartiest’ waarin artiesten hun kunnen als popartiest laten zien. Later in 2012 scoort hij met de hits ‘Hou je me vast’ en ‘Helemaal weg van jou’ en reiken zelfs tot in de Vlaamse top 10. Bij de start van 2015 scoort Niels Destadsbader zijn eerste nummer 1-hit en staat bovenaan de Vlaamse Ultratop 50 met ‘Dansen’ maar ook zijn volgende single ‘Hey Pa’ haalt de nummer één. Daarbij stopt het niet want 2017 was alvast een topjaar voor de popzanger. Zo werd zijn hit ‘Skwon Meiske’ verkozen als Zomerhit 2017 van Radio 2 en als kers op de taart kreeg hij zijn eerste MIA in 2017 en opnieuw eentje in 2018. Momenteel doorbreekt hij muzikale grenzen in het populaire VTM programma ‘Liefde voor Muziek’. Nog voor het nieuwe seizoen van start ging, bracht hij al een voorsmaakje met ‘Verover mij’, een cover van ‘Believe’ door K’s Choice.

Kortom een topper in de Belgische scene die menig hart sneller zal doen slaan tijdens zijn show op Maanrock!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: