ets meer dan een maand geleden liet hij het Antwerpse Sportpaleis maar liefst 2 avonden na mekaar uit z'n voegen barsten. Voor hen die er op 31/10/2018 of 01/11/2018 niet bij waren (of net wel) verschijnt vandaag het CD+DVD-album van Niels Destadsbader "Dertig - CD+DVD Live In Het Sportpaleis". Op de CD completeren maar liefst 4 bonustracks de tracklisting, 'Verover Mij', 'Beloof Je Mij', 'Gloria' als duet met Koen Wauters en 'Tranen Met Tuiten', live opgenomen tijdens de concerten. En natuurlijk als leukste toemaatje, dé DVD met alle hoogtepunten uit de Sportpaleisshows.

Op de tracklisting van de CD vind je tevens de nieuwe single 'Vlinders In Haar Buik' die Niels opdraagt aan de vzw Boven De Wolken, een organisatie die ouders van sterrenkindjes (kinderen die sterven bij de geboorte) een blijvende herinnering aanbiedt d.m.v. een professionele fotoreportage van hun pasgeboren kindje.

Het CD+DVD-album van Niels Destadsbader "Dertig - CD+DVD Live In Het Sportpaleis" is vanaf vandaag verkrijgbaar in uw vertrouwde CD speciaalzaak, warenhuis of boekhandel. De CD met bonustracks is evens digitaal verkrijgbaar als download of via streaming.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: