Zet je kaboutermuts op en trek samen met Plop en zijn vrienden naar de kabouterspeelgoedwinkel in de nieuwe show: "Plop in de Speelgoedwinkel", een nieuw avontuur vol humor, dans en Plophits! Aangezien de voorstellingen in Antwerpen bijna uitverkocht zijn, brengt Studio 100 nog twee extra voorstellingen op 30/10. Snel zijn is de boodschap!

Vanaf 26/10 zijn Plop, Lui, Klus en Kwebbel opnieuw te bewonderen in de Vlaamse & Nederlandse theaters met hun gloednieuwe, gezellige en grappige show: "Plop in de speelgoedwinkel!"

In deze nieuwe theatershow trekken onze populaire kabouters naar een speelgoedwinkel in de grote mensenstad, maar het is geen gewone speelgoedwinkel. Want ergens achteraan in een hoekje, kan je een klein kabouterdeurtje vinden. Achter dit deurtje is de kabouterspeelgoedwinkel met al het speelgoed waarvan je maar kan dromen.

Als Plop, Lui, Klus en Kwebbel de vraag krijgen om op deze winkel te passen, twijfelen ze geen seconde. Zeker niet als ze daar een grote knuffelbeer aantreffen die kan praten en zingen.

Kom het zelf ontdekken in deze verrassende show boordevol muziek, dans, grapjes en 4 vrolijke kabouters!

Tickets & info 
26/10, 27/10 en 30/10 (EXTRA SHOWS) – Zaal Elckerlyc Antwerpen 
1/11 – Ethias Theater Hasselt 
3/11 – Concertgebouw Brugge 
17/11 –  Kursaal Oostende 
7/12 – NT Gent 
8/12 – CC De Warande Turnhout 
18/1 – Stadsschouwburg Kortrijk 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Plop
Datum: 
Vanaf 26 oktober 2013
Locatie: 
Zaal Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

070/344.555