De affiche van Pukkelpop 2008 is bijna compleet. Vandaag voegt de organisatie nog drie namen toe aan de intussen indrukwekkende line-up. Op donderdag kan je op de main stage Amy Macdonald aan het werk zien. De jonge Schotse staat momenteel met ‘This is the life’ op nummer een in de Ultratop en haar gelijknamige album ging al meer dan 15.000 keer (goud!) over de toonbank.

Ook Soko weet wat het is om een hit te hebben in ons Belgenlandje. Met het charmante, maar bijtende 'I’ll kill her' veroverde de Française in januari van dit jaar de derde plaats in de Vlaamse hitlijsten. Op Pukkelpop kan je de myspace-ster op donderdag bewonderen! En “Love it!” was het kort maar krachtige antwoord dat Erol Alkan stuurde toen we hem persoonlijk vroegen om op vrijdag de Boiler Room opnieuw op zijn kop te zetten! Goed op weg om een vriend aan huis te worden!

Pukkelpop lanceert eigen kledinglijn i.s.m. FreshCotton
Als Lily Allen, Gwen Stefani en Pharrell Williams er een hebben, dan kunnen we met Pukkelpop maar moeilijk achterblijven! Pukkelpop pakt dit jaar namelijk uit met een eigen ‘limited edition’ kledinglijn in samenwerking met het überhippe FreshCotton! Ontdek er shirts en hoodies van topkwaliteit met de coolste prints en uiteraard 200% Pukkelpop approved! Vanaf nu exclusief verkrijgbaar via FreshCotton en tijdens de festivaldagen aan de officiële Thanx merchandise stand

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: