Zaterdag 8 maart zet Regi Penxten de Ethias Arena weer op haar kop tijdens de zevende editie van Regi in the Mix XL, de jaarlijkse Hasseltse hoogmis voor alle dance-liefhebbers.

Regi Penxten laat komende zaterdag met Milk Inc. en vrienden het Antwerpse Sportpaleis daveren tijdens MilkFest, de grote party waarop hij ook heel wat dj’s heeft uitgenodigd. Dat de Milk Inc.-frontman zich zelf ook meer dan thuis voelt achter de draaitafels, bewees hij onlangs nog op TomorrowWorld in de VS. En de voorbije zes jaar tijdens compleet uitverkochte edities van Regi in the Mix XL in de Ethias Arena in Hasselt.

Volgend voorjaar tekent Regi weer present in de Limburgse hoofdstad om de beste platen door de Ethias Arena te laten knallen. Ook de zevende editie van Regi in the Mix XL zal alle ingrediënten voor een topfeest bevatten: Regi aan de draaitafels, vrienden en special guests op het podium, een indrukwekkende lichtshow met special effects, dj-battles, een pak verrassingen en... op de dansvloer een niet in te tomen publiek dat tot in de vroege uren uit de bol gaat op dancehits van vroeger en nu.

Kaarten voor dit feest kosten 31,50 euro, inclusief servicekosten, en kunnen nu al besteld worden.

REGI IN THE MIX XL – Ethias Arena, zaterdag 8 maart om 22.00 uur. Kaarten: 31,50 euro, inclusief servicekosten, via 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.) of www.ethias-arena.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Regi in the Mix XL
Datum: 
zaterdag 8 maart, 22.00 uur
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over