In een interview met de Nederlandse krant “De Telegraaf” bevestigt René Froger dat we binnenkort een nieuw album van hem mogen verwachten. Wanneer het album juist klaar is, weet de zanger nog niet, maar wel staat vast dat het net als zijn vorige plaat weer een Nederlandstalig album zal worden. “Er zijn reeds 3 nummers klaar van het album, dus voor een titel en releasedatum is het nog een beetje vroeg”, aldus de 47-jarige zanger.

Eind november lanceerde René Froger nog “Doe maar gewoon”, zijn eerste Nederlandstalige soloalbum. Maar 18 jaar eerder, in 1989, scoorde René Froger samen met Het Goede Doel reeds een monsterhit in het Nederlands met “Alles kan een mens gelukkig maken”. Sinds René Froger in het Nederlands is gaan zingen heeft hij ook een nieuwe hobby ontdenkt: teksten schrijven. Zo schreef de Nederlandse zanger zelf zijn nieuwste single “Jij moet verder”.

Samen met Gerard Joling en Gordon vormt René Froger ook de gelegenheidsformatie “De Toppers”. Deze gelegenheidsformatie begon in 2004 eigenlijk als een grap, maar 4 jaar later zijn ze wel immens populair. Vorig jaar nog gaven ze maar liefst 6 uitverkochte concerten in Ahoy, goed voor een kleine 360.000 toeschouwers. Of het gelegenheidstrio ook dit jaar samen gaat optreden staat nog niet vast, maar de kans is alvast zeer reëel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: