Als je in het jaar dat je 75 wordt en met je 35e theatertour door Nederland en België trekt, kom je er niet onderuit om daar even bij stil te staan. Heel even maar, omdat Rob nog steeds liever vooruitkijkt dan achterom. Welke artiest kan zeggen dat hij op deze respectabele leeftijd nog altijd meespeelt in de eredivisie van de Nederlandse muziekscene?

Niet voor niets is hij recent nog onderscheiden met de Radio 5 Oeuvreprijs voor zijn repertoire en onmetelijke vakmanschap. “Vanwege zijn rijke oeuvre, grootste muzikaliteit en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een grote inspiratiebron voor menig Nederlandse artiest gemaakt” aldus het jury rapport.

Al meer dan 50 jaar een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek. Een oeuvre met tientallen hit-noteringen en één van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Daarbij weet hij zijn fans blijvend te verrassen met nieuwe projecten en bijzondere samenwerkingen.

De éminence grise van de Nederlandse zangers van de Lage Landen laat in zijn nieuwe theatertour alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij al zijn klassiekers de revue zullen passeren.

Gaat dat zien! Nu het nog kan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rob De Nijs
Datum: 
Zaterdag 30 juni 2018 om 20.00 uur
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over