Kijk jij ook al zo hard uit naar Rock Werchter 2015? Binnen exact 251 dagen is het zo ver. In deze nieuwsbrief: een belangrijke dienstmededeling en twee warme oproepen van ons aan jou.

Ongetwijfeld heb je het al vernomen via andere kanalen maar we herhalen het, wegens toch best belangrijk, nog eens. Rock Werchter zal volgend jaar van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni plaatsvinden. We schuiven dus een weekje naar voor. Noteer het alvast in je agenda.

Naar jaarlijkse goede gewoonte, horen we graag wie jij op Rock Werchter wil zien. Het festival programmeert overtuigd over genres heen. Ook volgend jaar zal vier dagen lang het beste van nu te zien en te horen zijn op onze drie podia in het Festivalpark. Momenteel zijn we hard aan het werk aan het programma voor 2015. De onderhandelingen met enkele bands lopen al, maar we willen graag ook weten welke bands, artiesten, DJ’s en andere muzikale helden jullie op Rock Werchter 2015 aan het werk willen zien. Jullie feedback is voor ons een waardevolle bron van inspiratie en wordt ten zeerste geapprecieerd. Laat van je horen. Vul nu jouw wishlist in.

Goed om weten: uit alle inzendingen selecteren we willekeurig één winnnaar die het allereerste combiticket voor Rock Werchter 2015 toegestuurd krijgt!

En dan nog dit. Rock Werchter is genomineerd voor twee hoofdprijzen in de European Festival Awards! We zijn trots op onze nominaties in de categorieën 'Best Major Festival' en 'Best European Festival Line Up'! Help ons deze prijzen in de wacht te slepen. Geef je voor 27 oktober je stem aan Rock Werchter via eu.festivalawards.com/vote? Alvast heel erg bedankt! Rock Werchter is trouwens ook genomineerd als 'Best Overseas Festival' voor de UK Festival Awards. Stem ons ook naar die prijs via festivalawards.com/vote. Nogmaals grote dank.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter 2015
Datum: 
25 juni - 28 juni 205
Locatie: 
Werchter

Reservatie:

Meer over