De Zwitsers – Iraanse Samim is in de electronic/housemuziek al lang geen onbekende meer, onder andere door de vele remixen die hij al heeft gemaakt. De dj’s van Crosstown Rebles, Dirtybird en Four:Twenty konden al op deze muzikale duizendpoot zijn hulp rekenen. Ook heeft Samim de voorbije jaren al hard zijn best gedaan om zijn naam op de djkaart te zetten met tal van andere nevenactiviteiten binnen de muziekscène. Hij staat o.a. bekend om zijn top tekenproducties en vooral om zijn adembenemende live optredens.

Nu pakt Samim uit met een nieuwe single, “Heater”. Al 10 weken staat deze single op nummer 1 in de Belgische ultratop dance chart, en het heeft in de beatport chart eerder al de eerste plaats kunnen bemachtigen. Beginnen doet deze “Heater” met een strak maar funky ritme dat bol staat van de “swing en bounce”. Vervolgens komt er een accordeon in het spel en wordt het geheel nog melodieuzer en nóg dansbaarder. Uiteindelijk komen er nog synthesizers en een stukje percussie aan te pas, wat van het nummer iets heel gewaagds, maar vooral heel speciaal een heel goeds maakt!

Wij mogen nu trouwens 10 exemplaren weggeven van deze schitterende single. Het enige dat je moet doen om kans te maken op één van deze exemplaren is ons het antwoord bezorgen op volgende vraag: Met wie vormde Samin samen het duo Funckpony Project?

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: