Wie de voorbije week naar de Grote Ochtendshow van Peter Vande Veire (StuBru) heeft geluisterd, die kent zonder twijfel al de aanstekelijke hitmelodie van de Duitse deejay Alex C. Het opvallende ‘Du hast den schönste arsch der welt’ laat niemand onberoerd. Zelfs Sofie Lemaire, bekend als ‘Foane’ kan het plaatje absoluut appreciëren. Op de myspace van Peter Vande Veire kan je trouwens ook de clip zien van de single.

De Duitse muziekproducer heeft met ‘Du hast den shönste arsch der welt’ alvast bewezen dat hij van muziek een groot succes kan maken. In 1991 heeft Alex C. al z’n eerste wereldhit gemaakt. Iedereen kent nog ‘Das Boot’, dé tophit van de formatie U96. Verantwoordelijk voor dat succes Alex C dus. In de jaren negentig heeft Alex C ook samengewerkt met artiesten als ATC, Right Said Fred en N’Sync. De laatste jaren werd het wat rustiger voor hem tot hij Y-Ass tegen het lijf liep. Het duo dook in de muziekcollectie en kwam terecht bij The Soundlovers. Zij scoorde in de nineties een superhit met ‘Runnaway’. De sound en herkenbaarheid werden vakkundig gebruikt en omgezet in ‘Du hast den schönsten arsch der welt’, meteen goed voor een nummer 1 notering in de Duitse hitlijsten.

Ook bij ons zal de videoclip met lekkere konten en achterwerken z’n ding doen. Je kan alvast aan hoge snelheid genieten van ‘Du hast den schönste arsch der welt’ via de muziekzenders Jim en TMF.

Begin januari ligt ‘Du hast den schönste arsch der welt’ in de winkels.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: