Sylvie Kreusch is uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende artiesten in Europa. Haar expressieve optredens en spannende mix van pop en alternatieve geluiden brachten haar werk onder de aandacht van toonaangevende media als Vogue, The Washington Post, The New York Times, Beats One, Le Monde en Dazed.

Kreusch maakt voor het eerst furore in België met Soldier's Heart en daarna Warhaus, het soloproject van Balthazar's Maarten Devoldere. Na het uitbrengen van EP's 'BADA BING! BADA BOOM!' en 'Wild Love' is Kreusch klaar om haar artistieke visie aan de wereld te tonen met haar aankomende debuutalbum, het meeslepende Montbray (release op 5 november 2021).

‘Walk Walk’ is een voorproefje van dat debuutalbum.

LUISTER HIER NAAR 'WALK WALK'

Deze oorwurm komt niet tot stand in de drukke stad, maar in de rustgevende, pastorale sfeer van Montbray, het dorp in Normandië waar de plaat naar is vernoemd, en tevens de plek waar een groot deel van de muziek is opgenomen.

De bijbehorende poëtische video toont fragmenten van een groep honden die euforisch rondrennen in de natuur. Het project is een samenwerking met het Waalse hondenasiel 'Sans Famille' en Kreusch debuteert zo eveneens een nieuw visueel genre: de muziekvideo die tegelijkertijd dienst staat als huisdieradoptieadvertentie. Geïnteresseerde kijkers kunnen de adoptiedetails terugvinden in de eindcredits.

PRE-ORDER 'MONTBRAY'

Sylvie Kreusch tour dates:
27 NOV – VOLTA (Brussels, BE)
30 NOV – TRIX (Antwerp, BE)
2 DEC – CARIBBEAN CLUB (Kyiv, OEK)
21 DEC – HET DEPOT (Leuven, BE)
23 JAN – DE EFFENAAR (Eindhoven, NL)
28 JAN – DOORNROOSJE (Nijmegen, NL)
1 FEB – BITTERZOET (Amsterdam, NL)
9 JAN – DE HELLING (Utrecht, NL)
19 FEB – MUZIEKGIETERIJ (Maastricht, NL)
23 FEB – LA BOULE NOIRE (Paris, FR)
14 APR – VOORUIT (Ghent, BE)

TICKETS & INFO

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over