Sylvie Kreusch — recent nog verkozen tot Spotify EQUAL artieste en geselecteerd om als vrouwelijk toptalent te schitteren op een van de grootste billboards op Times Square — releaset vandaag nieuwe single 'Let It All Burn', een voorproefje van haar aanstaande solo-debuutalbum dat in het najaar van 2021 zal uitkomen. De release van 'Let It All Burn' komt samen met een weelderig surrealistische muziekvideo, geregisseerd door Alessandro Cangelli en gestyled door Hollywood-team Tom Eerebout en Sandra Amador (bekend van hun werk met Lady Gaga). Het creatieve team wordt ondermeer vervoegd door aanstormend Belgisch talent zoals Pieter De Cnudde, Edouard Le Grelle, Ward Geerts, Rien Coorevits en Angela Vanderstraeten.

LUISTER HIER

'Let It All Burn' harkt door de as van een mislukte relatie, en rekent meteen ook af met oppervlakkigheid en groupies. Sylvie vervaagt de autobiografische lijnen die in het nummer spelen, en merkt op speelse wijze op; Certain incidents, characters and timelines may have been changed for dramatic purposes. Sylvie Kreusch werd bekend als de zangeres van Warhaus en Soldier’s Heart.

Na haar solo-EP-releases 'Bada Bing! Bada Boom!' en 'Wild Love' speelde de Antwerpse doorheen Europa en kreeg ze erkenning voor haar werk van Dazed en Beats One. Ze verscheen verschillende keren in Vogue en werkte als componist en performer samen met merken als Prada, Ann Demeulemeester en Azzaro Couture. Dit leverde haar aandacht op van ondermeer The New York Times, The Washington Post en Le Monde.

Ontdek ‘Let It All Burn’: https://SylvieKreusch.lnk.to/LetItAllBurn

Aankomende shows:
16 juli - Welcome to the Village (Leeuwarden, NL)
23 juli - Valkhof (Nijmegen, NL)
24 juli - Das Fest (Karlsruhe, DE)
31 juli - Dioniss (Sint-Denijs-Westrem, BE)
21 augustus - De Casino (Sint-Niklaas, BE)
2 sept - Into the Great Wide Open (Vlieland, NL)
4 sept - BRUIS (Maastricht, NL)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over