Twee Belgische acts toegevoegd aan het programma: Yves V & 2EMPRESS

Nog net iets meer dan twee maanden voor het begint, komt het Sziget Festival met de laatste grote aankondiging voor de editie van dit jaar. Onder meer The Chemical Brothers, Editors en Tinie Tempah zijn toegevoegd aan het programma, dat nu bijna compleet is. De tickets voor het volledige festival (10-17 augustus) zullen zeer waarschijnlijk binnenkort uitverkocht raken, dus wie die nog wil aanschaffen moet snel zijn.

Nog niet voor alle vijftig podia is het programma compleet, maar voor de meeste grote podia is dat nu wel het geval. De laatste toevoegingen aan het programma voor de Main Stage zijn de Britse acts The Chemical Brothers en Tinie Tempah. The Chemical Brothers zal de Main Stage afsluiten op woensdag 10 augustus, terwijl rapper Tinie Tempah zal optreden op zondag 14 augustus.

Aan het programma voor de grootste tent van het festival, de OTP Bank A38 Stage, zijn Editors, Noisia ‘Outer Edges’, Maduk ft. MC Mota, BOY, Snails, Wiwek, Kasra en BØRNS toegevoegd. Nieuw in het programma van de Telekom Arena, die helemaal gewijd is aan elektronische muziek, zijn onder meer de Belgische acts Yves V en 2EMPRESS. Daarnaast zijn ook Laidback Luke, Fedde Le Grand, Jay Hardway, Tujamo, Breathe Carolina, D-Wayne, Stadiumx, Volt & State, Apster, BLINDERS, 2EMPRESS, Ravitez, Las Salinas en Nick Talos aan het programma voor deze tent toegevoegd.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Rihanna, Muse, David Guetta, Sia, Hardwell en Manu Chao La Ventura dit jaar op het Sziget Festival zullen optreden. De Belgische afvaardiging wordt, naast Yves V en 2EMPRESS, gevormd door Oscar And The Wolf, La Smala en Rewind Productions.

De kaartverkoop voor het Sziget Festival gaat dit jaar harder dan ooit tevoren. Ruim 90% van de weektickets is reeds verkocht, dus wie nog een ticket wil kopen, doet er verstandig aan dat snel te doen. Tickets zijn te koop op de officiële website: www.sziget.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: