De vaste cast van Tegen de Sterren Op introduceerde dit seizoen maar liefst 90 nieuwe typetjes in het succesvolle humorprogramma. Geert Hoste, Free Souffriau, Marie Vinck, Benny Bax, Nigella Lawson, de Clan-clan, de waaghalzen van Top Gear, politici Joke Schauvliege, Annemie Turtelboom en Ingrid Lieten,… Niemand uit binnen- en buitenland was dit seizoen veilig voor de cast van Tegen de Sterren Op.

Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Guga Baul, Chris Van Espen, Walter Baele, Ivan Pecnik en een hele rits gastacteurs wisten wekelijks gemiddeld 883.000 kijkers te boeien met hun komische persiflages. Daarmee was het derde seizoen van Tegen de Sterren Op goed voor een marktaandeel van 35,2% (cijfers live +6; VVA 18-54). Het programma is overigens opnieuw in de running voor een Televisiester in de categorie Beste Humor- & Comedyprogramma.

Het allerbeste
In Vive le Vélo volgt Annemie Struyf (Nathalie Meskens) Jurgen Van den Broeck (Walter Baele) tijdens de Tour de France. Zelfs ’s nachts houdt ze hem goed in de gaten voor een boeiende reportage. Karl Van Nieuwkerke (zichzelf) probeert de nabespreking in goede banen te leiden.

Tijdens het Klagerfestival zingt Dana Winner (Tine Embrechts) zingt haar nieuwe hit Moestavanmijnpa.

Joke Schauvliege (Jonas Van Geel) woont Pukkelpop bij. Van op geluidsvriendelijke afstand weliswaar. Ter Zake was erbij.

In De Smaakpolitie wijst Benny Bax (gastacteur Luk Wyns) ons er nog maar eens op hoe belangrijk het is steeds de handen te wassen.

Tom Coninx (Guga Baul) geeft het beste van zichzelf in Sterren Op de Dansvloer.

Davy Brocatus (Walter Baele) en Showbizz Bart (Chris Van Espen) nemen het tegen mekaar op in een speciale BV-editie van Blokken, tot wanhoop van Ben Crabbé (Sven De Ridder).

… EN MEER
Twilight: Edward (gastacrice Ella Leyers) mag dan wel een vampier zijn, ook zijn vriendin Bella (Clara Cleymans) is niet wat ze lijkt. In Tomtesterom lijkt übermacho Tom Waes (Guga Baul) de duimen te moeten leggen voor zijn trouwe geluidsman Pascal (gastacteur Tom Waes). Het is nog maar eens shopping time met Jani Kazaltzis (Chris Van Espen) in Zo Man Zo Vrouw. Gunter Lamoot (Guga Baul) gaat in de clinch met zijn spiegelbeeld (de echte Gunter Lamoot). De Bomma uit Familie (Chris Van Espen) waagt zich aan Gangnam Style.

Op donderdag 21 februari 2013 geven ze nog één keer het allerbeste van zichzelf in de tweede en laatste compilatieaflevering.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: