De huwelijksfoto: een perfect plaatje van een perfecte start. Maar eenmaal getrouwd, laten veel koppels zich verleiden tot ongezonde eetgewoontes. Ze vieren de teugels, komen flink wat kilo’s aan en doen weinig moeite meer om ‘mooi’ te zijn voor elkaar.

16 weken geleden begonnen 8 koppels aan een intensief avontuur. Met één duidelijk doel voor ogen : de overtollige kilo’s sinds het huwelijk verliezen en hun relatie nieuw leven inblazen. Ze brachten 4 weken gescheiden van elkaar door op het gezondheids- en vitaliteitskamp van Sonja Kimpen en haar man Marc De Jonck.

In deze laatste aflevering van ‘Terug in je Trouwkleren’ zoekt Sonja de koppels thuis weer op. Hoe is het hen vergaan na deze intense ervaring? Zijn ze het trainingsprogramma verder blijven volgen? Zijn ze nog meer kilo's afgevallen? Of zijn ze hervallen in hun oude gewoontes?

• Wendy verloor tijdens de acht trainingsweken ruim 22 kilogram. Maar ze zette samen met manlief Gregory het trainingsprogramma verder. Nu voelen ze zich in topshape en Wendy verbrandde nog 6 extra kilo’s. (afl 1)

• Jeanine at met gemak een pak koeken per dag. Ze had ook vaak hoofdpijn maar linkte dat nooit met de grote hoeveelheid suiker die ze dagelijks door haar lichaam joeg. Met een nieuwe eetgewoonte is ze nu van haar migraine af. Ze verloor ondertussen 20 overtollige kilo’s. Dat positieve resultaat is ook haar man Benny duidelijk opgevallen...(afl 6)

• Stefaan heeft gemengde gevoelens over zijn deelname aan ‘Terug in je Trouwkleren’. Zijn vrouw Christine komt nu op voor zichzelf. Ze staat sterker in haar schoenen. Maar Stefaan noemt het een evolutie in de verkeerde richting... Hij is Sonja niet dankbaar voor zijn nieuwe vrouw en als tegenreactie is hij terug ongezond beginnen eten... (afl 7)

• Kris & Wendy zijn het trainingsprogramma van Sonja en Marc strikt blijven opvolgen na het kamp. Wendy is nog 8 kilogram extra verloren en voelt zich beter dan ooit. Kris vindt dat zijn vrouw er super uitziet, maar heeft Wendy toch liever met lange haren... (afl 5)

• Koen en Marina zijn ondertussen terug écht getrouwd. Voor de start van het programma waren ze gescheiden, maar de liefde flakkerde terug op en met de hulp van Sonja en Marc kon het koppel opnieuw het ja-woord tegen elkaar zeggen in ‘topvorm’. Marina is bovendien voorgoed haar rugzak met slechte herinneringen kwijt en Koen is ‘bijna’ van het roken af... (afl 3)

• Monique had het vooral moeilijk toen Sonja haar auto voor een tijdje vergrendelde. Maar de nieuwe gezonde levensstijl heeft ook bij haar vruchten afgeworpen. Sinds het ‘nieuwe ja-woord’ na het trainingskamp is Monique nog 2 kilogram afgevallen. Zo wil ze elke maand nog 1 kilogram verliezen en dan is ze tegen de zomer in topshape!! (afl 4)

• Frank en Anita wensten minder kilo’s en meer passie in hun relatie. Een ballonvaart, romantische picknick en kalender-fotoshoot moesten het koppel alvast op de goede weg zetten. Maar is hun seksleven er ook daadwerkelijk op vooruit gegaan? (afl 8)

• Erwin beleefde zijn grootste kantelmoment bij de dokter. Het idee dat hij misschien zijn zoon Maxiem niet zou zien opgroeien schudde hem definitief wakker. Volgens zijn vrouw Linda is Erwin nu zijn ‘knabbel & babbel’-wangetjes kwijt. En zijzelf is van haar vogelangst af en kan nu pas écht ten volle van de natuur genieten! (afl 2)

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: