Jury-voorzitster Ghislaine Nuytten en haar collega’s stuurden kandidaat-modellen Tess en Kelly naar Marc Dochez van Dominique Models. Hij moest bepalen welke van deze twee meisjes niet meer in aanmerking komt voor een prestigieus contract als internationaal model. Voor Tess was het al de tweede keer dat ze voor Marc Dochez kwam te zitten en ze was er bijgevolg niet gerust in. Maar ook Kelly vreesde het ergste...

De catwalkopdracht met de Oxfam-kleding was voor Tess niet zo’n succes. Haar outfit was niet goed en ze showde haar handschoenen op een verkeerde manier. Het was Elise Crombez opgevallen dat Tess haar lichaam niet helemaal goed coördineert. Ze gaf Tess ook de raad om eens een nieuwe gelaatsuitdrukking te brengen tijdens fotoshoots. Ook Marc Dochez is een beetje teleurgesteld in Tess. Ze is volgens hem een mooie, klassieke schoonheid, maar ze heeft nog veel te leren. Hij had haar nog een kans gegeven en die heeft ze niet ten volle benut. Marc Dochez vindt dat Tess niet snel genoeg evolueert. Hij vindt dat ze zeker veel potentieel heeft, maar dat ze nog niet klaar is voor het echte werk.

Jurylid Vasco Todorov vond dat het tijdens haar meest recente fotoshoot opviel dat Kelly vrij korte benen heeft. Marc Dochez vond dat je aan Kelly’s foto’s niet ziet dat ze iets heeft bijgeleerd. Kelly heeft dan wel ervaring, maar is die ervaring wel de juiste?

Tegen Tess had Marc Dochez eerder al gezegd dat hij haar voor het eliminatiegesprek maar één keer wou zien. Tess gaat dus naar huis... en Kelly krijgt nog een kans.

Tekst: KANAAL TWEE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: