• Eén op de vier mannen betaalde ooit voor seks. Een prostituee wordt nog steeds omgeven door een waas van mysterie, onverzadigbare lust, wilde nachten in donkere kamertjes… ‘Dames van lichte zeden’ spreken al eeuwenlang tot de verbeelding en zullen dat altijd blijven doen. Maar klopt dat beeld over straatmadeliefjes, luxe-escorts, uitzuipsters en andere prostituees? Zijn ze zoveel beter in bed dan de doorsnee vrouw? Anke Buckinx en haar experten stellen een onderzoek in.

• We keren ook terug naar het fake orgasme, maar dan van mannen deze keer! Want dat vrouwen wel eens durven hijgen om er snel komaf mee te maken, was al langer geweten. Wat echter vaak vergeten wordt, is dat ook 25% van de mannen ooit een korte acteerprestatie neerzette in bed. Anke zoekt uit of vrouwen dat doorhebben...

• Verder leert reporter Matteo Simoni paaldansen, uit respect voor de stripteaseuses waarop wel eens neergekeken wordt.

• Tot slot gaan Anke en chefkok Achim Vandenbussche Kim Basinger en Mickey Rourke in 9 1/5 Weeks achterna. Zoals gewoonlijk sluit Honderd Hete Vragen af met de rubriek ‘Her & His Body’, met deze week een bruidskoppel in spe.

Honderd Hete Vragen vanavond om 22.55 uur op 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: