Vandaag verschijnt 'asjeblief', de tweede single van olsan. De groep, net opgericht door rapper D. Meeuws en producer DJ SNS, wordt op de single bijgestaan door niemand minder dan Brihang. 'asjeblief' kreeg ook een erg mooie videoclip mee, geschoten door Fabrice Parent.

'Ik heb een doosje gevuld met vier sterren. Eentje voor m'n vriend en m'n vijand. De andere twee geef ik allebei weg'. Het is duidelijk dat 'asjeblief' een ode aan de gulheid is geworden. Rapper D. Meeuws predikt in z'n sterke strofes positiviteit ondanks alles en Brihang verklaart de liefde aan iedereen, zelfs zij die het niet verdienen. Check de heerlijk zomerse single op alle platformen via deze link.

Vandaag verschijnt ook de mooie videoclip voor het nummer, geschoten door regisseur Fabrice Parent. We zien de beide muzikanten op een warme lentedag in INVAL in Roeselare, de creatieve werfplek waar ze hun hele album hebben gemaakt. Druppelsgewijs komt hun hele omgeving langs om even mee te surfen op de vibe. Een heerlijk ongecompliceerde video voor een dito nummer. De videoclip valt hier te bekijken.

olsan – geen hoofdletter vereist – is het geesteskind van rapper D. Meeuws (NTREK, Brihang) en DJ SNS (Brihang, The Essence), twee artiesten die de kilometers op hun teller allang niet meer hoeven te tellen. Om het hoofd te bieden aan de chaotische tijd waarin we leven, werkten zij in het afgelopen jaar elke maandag aan nieuw materiaal. Zonder vastomlijnd doel op voorhand, tot de urgentie het overnam. Ondertussen staat er een album in de steigers, dat op 3 juni verschijnt en een releaseshow in Wilde Westen in Kortrijk staat gepland op 9 juni. Tickets via deze link.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over