VTM

In deze aflevering gaan de drie raadgevers van Phaedra -broer Jürgen, beste vriendin Martine en advocaat Alex- op zoek naar de twaalf meest geschikte mannen voor Phaedra. Uit alle inschrijvingen selecteren zij er een zestigtal, die worden uitgenodigd voor de selectiedag in een hotel. De uitverkoren kandidaten krijgen er de kans om zich voor te stellen aan het drietal. Presentatrice Dina Tersago pept de kandidaten op vooraleer ze hun selectiegesprek hebben in de jurykamer. De jury maakt uit of de man in kwestie kans maakt om in de smaak te vallen bij Phaedra, of niet.

Wat de kandidaten niet weten is dat Phaedra enkele kamers verderop de gesprekken met de raadgevers kan volgen op een televisiescherm. Zo ziet ze hoe haar raadgevers hun taak zeer ernstig nemen. De kandidaten worden op de rooster gelegd en als ze niet voldoen worden ze tactvol, maar kordaat naar huis gestuurd. Wanneer de mannen daarentegen een goede indruk maken, kunnen ze hopen om bij de twaalf definitieve kandidaten te horen. In beide gevallen staat Dina Tersago klaar om de mannen op te vangen na het gesprek met de raadgevers. Ze deelt mee in de vreugde, wanneer het goed verlopen is, en ze troost de kandidaten, van wie de droom daar eindigt.

Op het einde van de lange selectiedag hebben de raadgevers nog een twintigtal kandidaten overgehouden. Nu komt het er op aan om samen de twaalf meest geschikte mannen te kiezen. De twaalf kandidaten, die zullen strijden voor de liefde van Phaedra.

Wie wordt de man van Phaedra Hoste morgenavond om 20:35 op VTM

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: