Jaaaaa... Het is bijna zover! Eind deze maand is het Rock Werchter-tijd! Met Paul McCartney, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Florence + the Machine, Editors, Ellie Goulding, Macklemore & Ryan Lewis, Years & Years, Tame Impala, The Last Shadow Puppets en tientallen andere kleppers. Rock Werchter wordt gegarandeerd weer een onvergetelijke vierdaagse.

Nieuwtjes vanuit Werchter geven we je graag even mee in volgende korte update!

The Hive – Let’s celebrate camping!

Wil jij nog meer uit jouw Rock Werchter halen? Dan raden we je een verblijf op camping The Hive aan. The Hive staat garant voor de beste service en het meeste comfort. Het is de enige camping die reeds vanaf woensdag open is. En – kers op de taart – het is er elke avond feest! Ook goed om te weten: de vier kwartfinales van het EK Voetbal in Frankrijk zijn er op groot scherm te volgen! Alles over The Hive lees je hier.

North West Walls 2016

North West Walls is aan zijn derde editie toe! Sinds 2014 brengen de beste street art-kunstenaars onze metershoge containerinstallatie tot leven. De kunstwerken die Bezt Etam (Polen), Alexandre Orion (Brazilië), Low Bros (Duitsland), Nosego (VS), Case Ma’claim (Duitsland) en Deih (Spanje) de komende weken realiseren, zijn vanaf Rock Werchter 2016 één jaar lang te bewonderen in het Festivalpark. Volg het tot stand komen van North West Walls via northwestwalls.be.

Registreer je ticket en win!

Je festivalticket biedt je toegang tot het beste festival van de wereld. Er zit echter meer in het ticket. Als je dat wil. Want wie het nu registreert, krijgt dit najaar toegang tot een exclusieve presale voor Rock Werchter 2017. Je maakt bovendien ook kans om prachtige prijzen in de wacht te slepen. In onze prijzenpot: een curved TV (met dank aan Lipton Ice Tea), een Jupiler BBQ-party voor 20 personen en de Rock Werchter Peugeot 208! Lees verder op rockwerchter.be.

Download de Rock Werchter-app

Ook dit jaar schittert er weer een prachtige mobiele applicatie in je smartphone. Artiesteninfo en praktische weetjes raadplegen on the go? Dat kan. Je persoonlijke festivalparcours tot in de puntjes uitstippelen? Ja hoor! Zowel voor als tijdens het festival blijf je automatisch op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Handig, toch? Download de Rock Werchter mobile app presented by Proximus, voor iPhone of Android, via rockwerchter.be.

We kijken er naar uit om je van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli te verwelkomen in het Werchterse Festivalpark! Nog geen ticket? Tickets voor Rock Werchter 2016 zijn nog verkrijgbaar via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over