Wendy en Frans zijn al vroeg uit de veren. Er staat een optreden op de agenda en daarvoor moeten ze om elf uur in Beernem zijn. Geen stress bij Katrijn en Dylan. Zij genieten van een vrije dag en maken van de gelegenheid gebruik om een outfit voor de trouw te gaan kiezen.

Dylan heeft ’s avonds wel zijn eerste live-optreden. Een nieuwsgierige Katrijn is samen met haar zus op de afspraak. Speciaal voor hun tweejarig samenzijn zingt Dylan een nummer voor zijn liefste en na het optreden verrast hij haar met een citytrip naar Barcelona. Katrijn is in de wolken.

Wendy heeft andere zaken rond het hoofd. Nu de avond is gevallen en Clément is gaan slapen, praat ze met Frans over de twijfel die ze heeft bij hun huwelijk. Hij begrijpt wat ze bedoelt. Misschien zijn ze inderdaad te hard van stapel gelopen. Ze besluiten dat de liefde er zeker is, maar misschien is het nog niet het juiste moment om in het huwelijksbootje te stappen.
Vriendin Niske is de eerste die te horen krijgt dat het huwelijk is uitgesteld en zij geeft Wendy gelijk. Haar bevestiging sterkt Wendy in de beslissing die ze genomen heeft.

Katrijn en Dylan rijden naar Zaventem. Voor hen kan het weekendje Barcelona beginnen. Nog voor ze de stad gaan verkennen, klinken ze in hun hotelkamer met champagne op hun tweedaagse.

Wendy en Frans hebben ondertussen minder aangename zaken te regelen. Ze gaan naar de pastoor van Aalter om mee te delen dat hun huwelijk is uitgesteld.

Wendy & Verwanten: vanavond om 20:30 op VTM

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: