Vanaf nu kan je op de wedstrijdpagina 5 exmeplaren winnen van Singstar...Rocks!

Sony Computer Entertainment Benelux (SCEB) en TMF kondigen met plezier aan dat deze songs allemaal aanwezig zijn in de nieuwste editie van de SingStar® serie, SingStar Rocks! TMF, exclusief beschikbaar voor PlayStation®2 en verkrijgbaar vanaf 28 april 2006. Het spel werd gemaakt in samenwerking met de Vlaamse muziekzender TMF. PlayStation is erg blij dat de rockspecialisten van TMF hebben geholpen om de best mogelijke Nederlandstalige selectie in de game te krijgen. Door de samenwerking met PlayStation kan TMF zich nu ook richten op een gameminnend jongerenpubliek. De samenwerking tussen SCEB en TMF is uniek. Voor het eerst is een brandpartner ook inhoudelijk betrokken bij de productie van een videogame.

Mark Vandevelde, Marketing Partnerships Manager TMF, vindt het een eer dat TMF door PlayStation gecontacteerd werd omtrent een partnership met Singstar Rocks! om zo een muziekgenre in the picture te zetten dat volledig past in het profiel van TMF. “Aangezien de festivals één van de speerpunten zijn in de marketingstrategie van de jongerenzender past de rockversie van Singstar dan ook volledig in dit plaatje. De combinatie van jongeren, games en muziek is een mix die TMF wel smaakt.”

SingStar Rocks! bevat 30 legale tracks waarvan 11 Nederlandstalige rockklassiekers en 19 internationale toppers. Compleet met de originele video’s, creëert SingStar Rocks! TMF de sfeer en de energie van de allerbeste concerten – en krijg jij de kans om te ervaren hoe het voelt om deel uit te maken van de hoofdacts. Op het opzienbarende programma staan de volgende liedjes:
Peter Koelewijn, Kom Van Dat Dak Af
Hole, Celebrity Skin
Stereophonics, Dakota
Bloc Party, Banquet
Coldplay, Speed of Sound
K T Tunstall, Black Horse and the Cherry Tee
Gwen Stefani, What Are You Waiting For?
The Offspring, Self Esteem
The Killers, Somebody Told Me
Soulwax, Caramel
Bloc Party, Banquet
Franz Ferdinand, Do You Want To?
De Kreuners, Ik Wil Je
Deep Purple, Smoke on the Water
The Cardigans, My Favourite Game
Queens of the Stone Age, Go With The Flow
Keane, Everybody’s Changing
Scorpions, Wind of Change
Heideroosjes, Iedereen Is Gek
Stash, Sadness
Golden Earring, Radar Love
Golden Earring, Twilight Zone
Shocking Blue, Venus
Di-rect, Adrenaline
Anouk, Nobody’s Wife
Anouk, Girl
Thin Lizzy, The Boys Are Back In Town
Jet, Are You Gonna Be My Girl?
Rolling Stones, Paint It Black
Nirvana, Come As You Are
Blur, Song 2
Queen, Don’t Stop Me Now

Dus, als je denkt dat je de juiste instelling en stijl hebt om als ster op te treden met de beste livebands ter wereld, dan biedt SingStar Rocks! TMF je de kans om deel uit te maken van het ultieme programma, overal waar jouw PlayStation 2 en jij ook maar zijn. Vergeet ook de andere Singstar-games niet: SingStar, SingStar Pop en SingStar 80’s bieden voor elk wat wils.

Als jij deze game wilt winnen ga dan nu naar onze wedstrijdpagina waar je deze kan winnen.

wedstrijdvraag Singstar Rocks!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: