Eerder vandaag kondigde Xander De Rycke een nieuwe 'Houdt het voor bekeken' (HHVB) conference aan in Lotto Arena Antwerpen, op zaterdag 30 december. Nog geen dag later is de show zo goed als uitverkocht en kondigt the first avenger van de mediakritiek een extra show aan op vrijdag 29 december. Tickets zijn meteen verkrijgbaar.

OVER HOUDT HET VOOR BEKEKEN 2023
Belangrijker dan de Kastaars, scherper dan de kaaklijn van Viktor Verhulst en luider dan Fien Germijns. Xander De Rycke keert terug met een verse portie gevatte kritiek en hilarische observaties over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen.

Het is een enge wereld geweest zonder De Rycke. Vlaamse films hebben weer succes, de weerman van VRT is met pensioen en Niels Destadsbader is vervangen door iets dat zichzelf Metejoor noemt. Om nog maar te zwijgen van de zender die gekaapt werd door Gert en James, die zangwedstrijd in carnavalskledij en Tom Waes die met ons belastinggeld op een patattenveld klaagt over geschiedenis.

Maar geen zorgen, uw beste vriend is terug met de enige eindejaarsconference die ertoe doet: Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023, live in Lotto Arena Antwerpen.

XANDER DE RYCKE HOUDT HET VOOR BEKEKEN
De eerste show op zaterdag 30 december 2023 in Lotto Arena Antwerpen zit aan de laatste tickets. Daarom speelt Xander De Rycke een extra show op vrijdag 29 december 2023.

TICKETS
Tickets zijn verkrijgbaar via www.xanderderycke.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over