Daddy Yankee reggaeton uit Puerto Rico
¡Gasolina! Al jarenlang op jullie verlanglijstje (en natuurlijk ook op dat van ons)... de latino megaster en grootste reggaetonero in het westelijk halfrond komt eindelijk naar Hoogstraten.

Ramon “Daddy” Ayala werd door Billboard uitgeroepen tot "most relevant Latin Urban Artist in the world"... en dat is-ie ook! Meer dan welke andere artiest was het Daddy Yankee die de reggaeton populariseerde. Zijn megahit "Gasolina" is dan ook het anthem van het genre. Met nummers als "Lo Que Paso, Paso" en het recente "Limbo" is hij defintief doorgebroken buiten de latino-wereld. Dat bewijst de Europese tournee die hem momenteel langs twaalf grote Europese steden voert.

Daddy Yankee komt exclusief voor de Antilliaanse Feesten terug naar Europa op vrijdag 9 augustus!

Guayacan Orquesta salsa uit Cali, Colombia
Guayacán Orquesta is al 25 jaar een instituut van de Colombiaanse salsa met talloze hits op het actief. Om dat te vieren werd dit jaar een dubbel-CD uitgebracht met 25 nieuwe en sprankelende versies van hun grootste hits, met gastzangers als Jorge Celedón, El Canario en Gilberto Santa Rosa. De groep wordt geleid door bassist Alexis Lozano; alle nummers zijn van de hand van Nino Caicedo. Guayacán stond eerder in Hoogstraten (2001) en in het Sportpaleis (2004). Kom alvast in the mood met "Extraño Tu Amor".

Guayacán vervangt Willy Chirino, die we eerder aankondigden: hij annuleerde zijn hele Europese tournee omwille van medische redenen.

Ce'cile dancehall uit Jamaica
Cecile Charlton (bouwjaar 1974) is dé dancehall princes uit Kingston, Jamaica. Ze brak door in 2001 aan de zijde van Shaggy. Haar laatste album heet "Jamaicanization" en kwam uit op Kingstone Records. Ce'Cile wordt begeleid door de Soul Fire Band.

Haar naam doet tegenwoordig bij velen een belletje rinkelen, want ze scoorde een dikke hit met "Gold Dust" aan de zijde van DJ Fresh.

Meer info op www.antilliaansefeesten.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: