Supersterren van de rock Nickelback keren volgend najaar terug naar Europa met ‘The Hits” Tour.

Na een volledig uitverkochte Europese tournee in 2012 , die Nickelback ondernam naar aanleiding van de release van hun jongste album “Here And Now”, met een in een record tempo uitverkochte passage in de Brusselse Ancienne Belgique, was de vraag naar een snelle terugkeer groot. Chad Kroeger, frontman vertelt: “We waren bijzonder onder de indruk van de warme ontvangst die we kregen van deconcertgangers. Zeer vele fans konden vorig jaar geen ticket kopen en daardoor werden we overstelpt met de vraag om snel terug te keren. Bovendien vinden we het geweldig om te spelen in Europa.”

Tijdens de komende tournee staan de grote hits op het programma. Een overzicht van een decennium sterke songs, met onder andere “How You Remind Me”, “Photograph”, “Burn It To The Ground”, “Rockstar” en meer recente nummers zoals “When We Stand Together”, “Bottoms Up”, “Lullaby” en “Trying Not To Love You” zullen het een niet te missen concert voor de fans maken. Het wordt een Nickelback show om nooit te vergeten. Ze weten hoe te rocken. Het is een band met garantie op feest, waar ze ook komen.

Nickelback kan terugkijken op een tot nog toe rijkgevulde carrière. Op het palmares: vijf Grammy nominaties, drie American Music Awards en 12 Juno Awards. In 2009 werd Nickelback door Billboard Magazine uitgeroepen tot “Group of the Decade”. Met multi-platinum albums en singles in heel Europa en met meer dan 50 miljoen verkochte album wereldwijd, mag het niet verbazen dat de fans hongerig zijn naar meer van dit Canadese viertal.

“The Hits” tour brengt Nickelback op 21 november naar Vorst Nationaal (Club). De ticketverkoop start op vrijdag 15 maart om 9u. Tijdig tickets kopen is de boodschap!

Nickelback The hits tour
Donderdag 21 november
Vorst Nationaal (Club), Brussel
Start ticketverkoop: Vrijdag 15 maart om 9u
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: