Tijdens Anne Unplugged zong Trisha akoestisch en daarvoor kreeg ze heel wat lovende reacties. Een eigen orkest heeft de Deerlijkse zangeres nog niet, maar toch durft ze het aan om twee nummers te brengen met de muziekgroep Nameless Sound uit Ingelmunster, die nog maar zeven maanden geleden het levenslicht zag.

Op zondagnamiddag 14 augustus staat Trisha op het podium van de Ingelmunsterse Mennefeesten in de Bruggestraat. De zangeres brengt niet enkel een optreden van 45 minuten, maar ze zal ook twee liedjes brengen, begeleid door de muzikanten van Nameless Sound en dus volledig live ! Trisha : 'Tijdens Anne Unplugged bewees ik al dat ik goed live kan zingen. Toen die vraag van Nameless Sound kwam, heb ik niet getwijfeld en gaf ik mijn toestemming om mee te werken. Intussen kwamen we al samen om te repeteren. Wees maar gerust : Trisha en Nameless Sound, dàt klikt !'

Afspraak op zondagnamiddag 14 augustus op de Mennefeesten in Ingelmunster. Gratis toegang tot de Menneweide, waar het gebeuren in openlucht plaatsgrijpt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: