William Boeva, Jan Jaap van der Wal en Pieter Verelst nu op Streamz

Ken je dat gevoel: je hebt zin om een live comedyshow te zien maar je ziet het niet echt zitten om het huis te verlaten? Of misschien was je net te laat om tickets te bemachtigen? Dan hebben wij de oplossing! Bekijk de voorstellingen van William Boeva, Pieter Verelst en Jan Jaap van der Wal gewoon vanuit je luie zetel via Streamz!

In het jaar dat William Boeva 30 werd, stond zijn wereld even stil. De maatschappij heeft zoveel verwachtingen eens je deze leeftijd bereikt en daar heeft William zijn bedenkingen over. Check B30VA vanaf nu op Streamz!

Jan Jaap van der Wal stelde vorig jaar het laatste deel van zijn ‘Vlaamse trilogie’ voor. In de eerste twee delen waren we getuige van zijn boontje voor Vlaanderen dat al snel omsloeg in een prachtige liefde. Maar vorig jaar botste hij toch op de eerste afknappers… In III-ième heeft Jan Jaap het over de barsten in zijn relatie met Vlaanderen; ontdek het op Streamz!

Ten slotte is Amai, de voorstelling van Pieter Verelst, ook een voorstelling die je niet mag missen. Verelst zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde en nog veel meer want: amai, het is toch allemaal wat!

Maak het je comfortabel en check B30VA, III-ième en Amai nu op Streamz!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: