Pat Krimson, de man achter 2Fabiola, Nunca, en nog meer grote namen en producties uit de 90’s, is terug van weggeweest en hoe…

Na 8 jaar op Ibiza vertoefd te hebben, heeft hij vorig jaar Ibiza vaarwel gezegd en zich volledig terug in de showbizz gegooid. Vorige zomer heeft hij met succes 2fabiola terug in de markt gezet met de single ‘Straight to the top’, die meteen de Ultratop 50 binnendook. Ondertussen heeft hij niet 1 maar 2 nieuwe zangeressen gecast om met 2fabiola het succesverhaal verder te zetten. Hij heeft momenteel zijn nieuwe single klaar voor 2fabiola dewelke zijn première zal vinden tijdens de ‘I love the 90’s ‘ van JIM Tv party in de Ethias Arena te Hasselt . Het dak moet er af … is Patje zijn strijdkreet, en gegarandeerd. Als enige Vlaamse act zal Patje en zijn 2Fabiola die avond optreden naast grootheden uit de 90’s als Dr Alban en nog vele anderen. Ondertussen slijt hij zijn dagen en vrije momenten in de studio en werkt hij aan nieuwe platen. Zijn agenda en die van 2Fabiola voor deze zomer is haast volledig gevuld! DJ sets en optredens van 2fabiola, het belooft een hete zomer te worden…

Met zijn meer dan “25” jaar ervaring in de dance scene was Pat zeer vereerd en meteen super enthousiast toen Jan Ceulemans hem vroeg om vanuit zijn “electronic” ervaring iets speciaals klaar te stomen voor “25 jaar Heverband”. Een uitdaging die je niet aan Patje moet voorleggen. De uitdaging om samen met een 50 koppen tellend orkest, de vocalgroep ‘The Romeos’, een soloartiest (Yvann) en 4 super hotte en sublieme violistes ‘The Exclsuive Strings’ tegelijkertijd een muzikaal spektakel te brengen, is spek naar zijn bek….

Veel kunnen we nog niet vertellen, maar diegenen die het niet zullen meemaken, zullen zich nog lang beklagen. Gedurende een stomende live set van het orkest , de artiesten en de strings, zal Pat vanachter zijn draaitafels en high tech tools, de eletronice beats, loops en samples weergaloos in dit spektakel integreren. Zeg nu zelf, een DJ van wereld formaat, een 50 koppen tellend orkest, een vocalgroep, een soloartiest en the Exclusive Strings, allen samen aan het werk, wie heeft hun dat ooit voorgedaan?! Het dak moet eraf….

Voor zijn 25 jaar jubileum heeft Jan Ceulemans wederom een avond vol verrassingen in petto en zet Jan zijn aanval naar een nieuwe periode van 25 jaar op een onovertrefbare manier in!

Where electronic meets classic, where live meets the future…..

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: