Admiral Freebee tekent by Sony Music en presenteert gloednieuw album!

Onze favoriete admiraal is terug. En waar! Sony Music Entertainment Belgium is bijzonder fier dat we deze rasartiest in ons huis van kwaliteitsmuziek mogen verwelkomen.

En hoe! Mét een gloednieuw nieuw album onder de armen waar we reikhalzend naar uitkijken. Na een lange periode van solo optredens staat Admiral Freebee er opnieuw met een volledige band. Wij popelen alvast van ongeduld!

Admiral Freebee doopte zijn jongste dra te verschijnen boreling ‘The Great Scam’. Het is inmiddels zijn vijfde album en opvolger van het in 2010 verschenen 'The Honey and the Knife’. Voor de opnames trok hij naar het grote beloofde land over de Atlantische oceaan. Meer bepaald in de Water Music Studios in New Jersey (Hoboken) waar John Agnello (Kurt Vile, Sonic Youth, Dinosaur Jr.,…) zorgde voor het betere knoppenwerk en o.a. Sonic Youth drummer Steve Shelley voor de drums.

Op woensdag 12 maart presenteert Admiral Freebee zijn nieuw album in ‘zijn’ AB. Begin 2014 mag u ’s mans eerste nieuwe single uit The Great Scam verwachten. De kerstkalkoen en het nieuwjaarsgedruis kunnen wat ons betreft niet snel genoeg achter de kiezen zijn!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over