Belgische EDM-grootheden Alvar & Millas en MegaMen lanceren, samen met het Belgische nationaal hockeyteam ‘ Red Lions’ een supporterstune in aanloop 2016 Olympics

De kwalificatiekoorts in de hockeywereld zit er goed in! De 20 beste hockeyteams ter wereld strijden van 20 juni tot 5 juli op de velden van KHC Dragons in Brasschaat voor tickets tot de Olympische Spelen van 2016 in Rio De Janeiro. Met 20 deelnemende landen wordt dit meteen het belangrijkste hockeytournooi dat ooit in België werd georganiseerd.

De lat ligt hoog en er worden 30.000 tot 40.000 toeschouwers verwacht. Zowel de Belgische mannen- als vrouwenploeg zal op dit tournooi strijden voor één van de begeerde kwalificatieplaatsen.

Om onze nationale mannenploeg, Red Lions, en natuurlijk ook het vrouwenteam, Red Panthers, een hart onder de riem te steken, lanceren twee van de grootste Belgische DJ-acts (na de incontournable Dimitri Vegas & Like Mike natuurlijk), een supporterstune.

Alvar & Millas, uithangborden van o.a. Summer Festival, sloegen de handen in elkaar met MegaMen, een ander populair duo uit het Antwerpse dat elk weekend wel op een andere plaats in de wereld te vinden is. Een samenwerking op dit formaat tussen 2 “EDM-acts” is voor Vlaanderen een unicum.

De officiële supporterstune, een coole video van "Road2Rio", is te bekijken via deze Youtube-link

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over