Roy Julen maakt al enkele jaren naam in Vlaanderen en Nederland als sympathieke hoofdchoreograaf van 'So You Think You Can Dance', maar de Nederlandse choreograaf kan wel meer indrukwekkende adelbrieven voorleggen: zo werkte hij al met internationale sterren als Diana Ross, Jason Derulo, Pixie Lott, Taio Cruz en Kat Deluna, maakte hij met 'Body Language' (2011) zijn eigen, zeer succesvolle dansfilm, is hij verantwoordelijk voor alle groepschoreo's in de live shows van 'The Voice van Vlaanderen' én coacht hij binnenkort enkele bekende koppels in de gloednieuwe dansshow 'Dansdate' op vtm. De multigetalenteerde Roy Julen pakt in 2015 ook uit met zijn eerste eigen dansproductie 'The Fabulous Sneakerboyz' en komt met deze dynamische en wervelende show vol humor, liefdesverhalen en natuurlijk een stevige dosis dans, ook naar Vlaanderen! 'The Fabulous Sneakerboyz' op 26 april in Staddschouwburg Antwerpen en 30 mei in Capitole Gent. Tickets via www.sherpa.be of 070 25 20 20 (max. €0,30/min.)

'The Fabulous Sneakerboyz' is een spectaculaire dansshow, met een vleugje comedy als kers op de taart. Luchtige liefdesverhalen, afgewisseld met diep ontroerende momenten en knallende choreo's. Zes dansers en een comedian vertellen hun visie over vrouwen in de liefde, met de nodige humor, vette hiphop en emotionele moderne dans. Comedy en dans gecombineerd in één unieke en wervelende show. Bovendien is dit ook de allereerste 'modern hip hop' voorstelling in Vlaanderen en Nederland! 'The Fabulous Sneakerboyz'…beleef en ervaar deze sensatie!

'The Fabulous Sneakerboyz' op 26 april 2015 om 15u. in Stadsschouwburg Antwerpen en op 30 mei 2015 om 20u. in Capitole Gent. Reserveer nu uw tickets voor deze dynamische theatershow via 070 25 20 20 (max. €0,30/min.) of www.sherpa.be

Maak kennis met Roy Julen én zijn werk:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Fabulous Sneakerboyz
Datum: 
26 april 2015 om 15 uur
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over