Op woensdag 30 oktober krijgen Tomas De Soete en Freek Braeckman drie geweldige dames op bezoek in Café Corsari. Kim Clijsters heeft haar handen vol met dochter Jada en haar jongste spruit Jack, maar maakt graag tijd vrij om de kijker warm te maken voor de allereerste Kim Clijsters Invitational op woensdag 11 december. Dating- tips krijgen de heren dan weer van Annelien Coorevits en met Samantha Berg zetten ze een boompje op over orka’s in gevangenschap, naar aanleiding van de beklijvende documentaire Blackfish.

Goed nieuws want Kim Clijsters maakt haar comeback, niet naar het professionele tenniscircuit maar naar de sofa van Tomas en Freek. Mama Kim heeft haar handen vol met Jada en haar anderhalve maand oud zoontje Jack, maar de tenniskriebels blijven. Bijna dag op dag een jaar na Café Clijsterseen feestelijke avond waarop Kim Clijsters definitief een streep trok onder haar carrière als tennisprofkomt Kim opnieuw naar het Sportpaleis. Op woensdag 11 december is zij gastvrouw van de allereerste Kim Clijsters Invitational en ontvangt onze tennistrots binnen- en buitenlands tennistalent. Kim heeft beloofd zelf een balletje te slaan dus dat is iets om naar uit te kijken.

Ex Miss België Annelien Coorevits is gelukkig getrouwd met voetballer Olivier Deschacht. Toch wil ze alle singles een duwtje in de rug geven bij hun zoektocht naar de ware liefde. In haar boek Eerste hulp bij daten verklapt ze de do’s en dont’s van daten. Tomas en Freek zoeken alvast naar de geschikte pick- up line om Annelien het hof te maken.

Momenteel loopt in de bioscoop Blackfish. Deze beklijvende documentaire vertelt het verhaal van Tilikum, een show-orka die meerdere mensen doodde en verwondde tijdens zijn gevangenschap. Samantha Berg is één van de sleutelfiguren uit de film. Ze is ex-trainer van de orka in kwestie, maar is achteraf één van de meest prominente activisten wereldwijd geworden tegen wilde dieren - en dolfijn-achtigen specifiek - in gevangenschap.

Café Corsari: van maandag tot en met donderdag om 21.25 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: