Het is zover. The top of music in't nieuw staat online. Het heeft een tijdje geduurd maar na enkele uren overbouwwerk zijn we dan eindelijk online.

De nieuwe website heeft ons de voorbije dagen in de ban gehouden maar wij vinden het in ieder geval de moeite waard al het werk. Wij hopen jullie natuurlijk ook. Reacties over de nieuwe website mag je altijd emailen naar dimitri@thetopofmusic.be . Ook zijn opmerkingen welkom over zaken die jullie nog graag veranderd zagen.

Wij wilden absoluut het nieuwe jaar goed inzetten met een nieuwe website en wij hopen dan ook dat wij voor een schitterend 2006 vertrokken zijn. Vandaag alvast zijn we goed gestart hopelijk kunnen we de lijn volhouden tot aan het einde. Wij hopen ook dat al onze bezoekers hun wensen mogen uitkomen.

De komende uren en dagen mag je van ons heel veel nieuwe zaken verwachten doordat we het de voorbije week wat druk hadden met de nieuwe layout zijn bepaalde zaken wat blijven liggen maar die gaan we nu ruimschoots inhalen.

Wij wensen jullie alvast veel plezier op onze nieuwe homepage en dat jullie massaal blijven terugkomen naar ons! In 2005 zijn we op 1 juli online gegaan met onze website en sindsdien mogen wij trots aankondigen dat we ruimschoots de 50000 bezoekers over onze virtuele vloer hebben gehad. Dit jaar gaan we voor niet minder dan de 175000 bezoekers en we hopen natuurlijk massaal op jullie steun dit jaar. Veel succes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: